Routebeschrijving naar Podotherapie Zutphen

Vanuit het centrum van Zutphen:
Op de kruising voor het Spittaal ziekenhuis rijdt u richting Zutphen-Leesten, Baak/Doetinchem. Bij de eerstvolgende stoplichten (tegenover het ziekenhuis) slaat u rechtsaf richting Zutphen-Leesten, de N314 op. Op de eerst volgende rotonde slaat u linksaf richting "Leesten West". Direct daarna slaat u op de volgende rotonde weer linksaf en houd u rechts aan. U rijdt nu op de Anna de Waallaan en vindt onze praktijk na 100 meter aan de linkerkant.


Vanuit de richting Brummen:
Over de nieuwe IJsselbrug (N314) rechtdoor blijven rijden. Voorbij het ziekenhuis "het Spittaal" slaat u op de eerste rotonde linksaf richting "Leesten West". Direct daarna slaat u op de volgende rotonde weer linksaf en houd u rechts aan. U rijdt nu op de Anna de Waallaan en vindt onze praktijk na 100 meter aan de linkerkant.


Vanuit de richting Baak/Doetinchem:
Op de eerste rotonde slaat u linksaf de N314 op richting Lochem/Vorden. Voorbij het ziekenhuis "het Spittaal" slaat u op de eerste rotonde linksaf richting "Leesten West". Direct daarna slaat u op de volgende rotonde weer linksaf en houd u rechts aan. U rijdt nu op de Anna de Waallaan en vindt onze praktijk na 100 meter aan de linkerkant.


Vanuit de richting Lochem/Vorden:
Op de eerste rotonde voor Warnsveld slaat u linksaf de N314 op. Op de derde rotonde vanuit Lochem (de tweede rotonde vanuit Vorden) slaat u rechtsaf richting "Leesten West" Direct daarna slaat u op de volgende rotonde linksaf en houd u rechts aan. U rijdt nu op de Anna de Waallaan en vindt onze praktijk na 100 meter aan de linkerkant.
Wij zijn lid van

  • KP
  • NVVP
  • image

Copyright © 2018 | Podotherapie Zutphen | Privacy