headerfoto

Routebeschrijving naar Podotherapie Zutphen

Vanuit het centrum van Zutphen:
Op de kruising voor het Spittaal ziekenhuis rijdt u richting Zutphen-Leesten, Baak/Doetinchem. Bij de eerstvolgende stoplichten (tegenover het ziekenhuis) slaat u rechtsaf richting Zutphen-Leesten, de N314 op. Op de eerst volgende rotonde slaat u linksaf richting "Leesten West". Direct daarna slaat u op de volgende rotonde weer linksaf en houd u rechts aan. U rijdt nu op de Anna de Waallaan en vindt onze praktijk na 100 meter aan de linkerkant.


Vanuit de richting Brummen:
Over de nieuwe IJsselbrug (N314) rechtdoor blijven rijden. Voorbij het ziekenhuis "het Spittaal" slaat u op de eerste rotonde linksaf richting "Leesten West". Direct daarna slaat u op de volgende rotonde weer linksaf en houd u rechts aan. U rijdt nu op de Anna de Waallaan en vindt onze praktijk na 100 meter aan de linkerkant.


Vanuit de richting Baak/Doetinchem:
Op de eerste rotonde slaat u linksaf de N314 op richting Lochem/Vorden. Voorbij het ziekenhuis "het Spittaal" slaat u op de eerste rotonde linksaf richting "Leesten West". Direct daarna slaat u op de volgende rotonde weer linksaf en houd u rechts aan. U rijdt nu op de Anna de Waallaan en vindt onze praktijk na 100 meter aan de linkerkant.


Vanuit de richting Lochem/Vorden:
Op de eerste rotonde voor Warnsveld slaat u linksaf de N314 op. Op de derde rotonde vanuit Lochem (de tweede rotonde vanuit Vorden) slaat u rechtsaf richting "Leesten West" Direct daarna slaat u op de volgende rotonde linksaf en houd u rechts aan. U rijdt nu op de Anna de Waallaan en vindt onze praktijk na 100 meter aan de linkerkant.
Podotherapie Zutphen
E.A.J. van Tongeren
A.T.M. Joling

Anna de Waallaan 25
7207 GV Zutphen
Telefoon: 0575 - 572 090

kwaliteit